maak je overkapping compleet met glazen schuifwand 

Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat u langer geniet van uw tuin. wij bieden u  de mooiste glazen schuifwanden, gegarandeerd voor de laagste prijs! De schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en met extra helder glas van 10mm dik in Nederland geproduceerd.

Onze glazen schuifwanden zijn toe te passen in allerlei soorten overkappingen, zowel van hout, steen als aluminium. Ze kunnen ook binnenshuis geplaatst worden, bijvoorbeeld als afscheiding van een ruimte.

 

Materiaal 

Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dankzij de hoge kwaliteit poedercoating en geanodiseerde onderrail kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw glazen schuifwand.

De glazen schuifdeuren worden in Nederland geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit en extra helder. Het geharde glas is erg sterk en extra veilig.

De glasplaten zijn 10mm dik en hebben gepolijste randen als afwerking.
Het glasprofiel is voorzien van dubbele wielen en afdekkapjes aan de zijkant.
Daarnaast wordt het glas met een rubber mooi afgewerkt in het glasprofiel.

 

Kleuren

De aluminium onderdelen van de glazen schuifwand zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; antraciet structuur (RAL7016S) en crème wit glad (RAL9001).

Hierbij gaat het om de glasprofielen en het boven geleider profiel. Ook de accessoires zijn verkrijgbaar in de betreffende kleuren. Het onderrail profiel is geanodiseerd en heeft daardoor altijd een zilveren kleur.

 

accessoires 

Een glazen schuifwand is met diverse accessoires uit te breiden. Voor de montage aan de zijkant van een terrasoverkapping is een glazen zij spie nodig, en verder kunt u kiezen uit diverse accessoires zoals glasopvang, plakgrepen, deurgrepen, tocht-/sierstrippen en funderingen. 

Deurgreep

Met een deurgreep kunt u de glazen schuifdeu- ren eenvoudig bedienen, zonder vlekken op het glas te krijgen . De deurgreep is geschikt voor alle glazen schuifwanden met glas van 10mm dik.

Tochtstrippen

De tochtstrippen worden gebruikt om de ruimte tussen de overlappingen van de glazen schuifdeuren af te dichten. Hierdoor blijft zowel wind als regen buiten uw overkapping, maar ook ongedierte, zoals muggen, wordt geweerd.

funderingskoker

Fundering voor de glazen schuifwanden is erg belangrijk. Doordat de wieltjes van de deuren niet individueel te stellen zijn, is het belangrijk om een stevige en waterpas fundering te hebben. Door de funderingskoker is de fundering gemakkelijk waterpas te stellen.