Wilt u een overkapping laten plaatsen? Wij maken overkappingen in alle soorten en maten én plaatsen deze vakkundig.

 

Een overkapping zorgt voor meer sfeer in uw tuin. U creëert een behaaglijke zithoek waar u, ook bij minder goed weer, lekker buiten kunt zitten.

Ook is een overkapping ideaal om uw tuinset, loungebank, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Een extra buitenruimte waar u veel plezier van zult hebben.

Wij maken overkappingen van allerlei soorten hout in de kleur van uw keuze. Samen met u kijken we eerst naar uw situatie en werken vanuit daar uw wensen uit.

 

Een overkapping laten plaatsen

Als u overweegt een overkapping in uw tuin te laten plaatsen, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We laten u dan graag diverse voorbeelden zien van overkappingen die wij bij tevreden klanten hebben opgeleverd.

We beginnen altijd met een deskundig advies en laten u zien met welke soorten hout en andere materialen wij werken. Zo komen we samen tot het beste resultaat. U kunt kiezen voor een kant en klare oplossing of een overkapping die we op maat voor u maken. Geheel naar uw wensen en budget. 

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw overkapping op elk gewenste maat maken. 

 

Kosten overkapping plaatsen

Bel gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Dan bekijken wij uw situatie en maken voor het plaatsen van uw overkapping een kostenplaatje. U kunt vertrouwen op scherpe prijzen en een eerlijk advies.

  • Deskundig advies
  • Spoedige realisatie
  • Op maat gemaakte offerte
  • Altijd scherpe prijzen
  • Vakkundig gemaakt en geplaatst

 

MILIEUVRIENDELIJK

Houtbouw is ecologisch goed voor het milieu. De groei van het hout vermindert de CO2-uitstoot en de verwerking van grondstof tot product heeft weinig invloed op de milieubelasting. Omdat nieuwe bomen de plaats innemen van gekapt hout, is er sprake van een oneindige grondstof. Het is voor altijd opnieuw beschikbaar. Andere grondstoffen, zoals ijzer of beton, zijn daarentegen wel uitputtelijk. Bovendien komt er bij de productie daarvan een grote hoeveelheid CO2 vrij